Патронен празник

Патронен празник

    Училище с традиции, а днес - с иновативна визия за предстоящето, 25 ОУ се утвърди като едно престижно столично училище. Празникът е повод за равносметка - започнахме тази учебна година с обновена материална база, с успешно изпълнен план-прием; в училището всеки ден са над 500 деца, обучавани от изключителни професионалисти, организирани и мотивирани от компетентно, енергично ръководство. Креативните идеи, колективната воля за все по - прогресивно развитие са наше ежедневие. Успехите на учениците ни и признателността на родителите ни изпълва с гордост.

    Днес получихме оценка за работата си и от висшестоящите ни организации. На тържествената церемония по повод освещаването на обновеното знаме на училището наши гости бяха представители на Министерството на образованието, на Регионалното управление по образование, на община Красно село. Г-жа Катя Никова- представител на МОН, г-жа Ваня Кастрева - началник на РУО София-град, г-жа Грети Стефанова- зам. кмет на Район „Красно село“ уважиха нашето училище и поздравиха учениците и учителите по повод празника. Тържествеността на събитието бе особена и заради факта, че пред знамето прозвуча и химнът на 25 ОУ "Д-р Петър Берон", изпълнен емоционално от деца и учители.

    Празникът на училището бе отбелязан и с голям концерт, който изнесоха нашите възпитаници пред родители и гости. За пореден път децата демонстрираха своите таланти. Много танци, музика, комични импровизации забавляваха зрителите. Цветни декори, жизнерадостни костюми, красиви одухотворени детски лица - такава бе визията на сцената. Незабравимо преживяване! Заслужено удовлетворение! Основателен оптимизъм - ще пребъде духът на ученолюбивото и талантливо българско племе!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, 25-то УЧИЛИЩЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, УЧИЛИЩЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛИ!

    

Още снимки