15.06 в 25 ОУ

15.06 в 25 ОУ

   Те за първи път получиха Свидетелство за завършено основно образование. Акцент на тържествената церемония бе връчването на почетни плакети и грамоти от директора на училището –  г-жа Надка Христова, за отличилите се през годините ученици.

   Множество споделени мигове на радост и тъга, музикални изпълнения и благодарствени обръщения, на ученици и родители допълниха празничната атмосфера. Довчерашните седмокласници изразиха своите благодарности към учителите си чрез вълнуващи слова, а учениците от 7 а изпяха песента ,,Учителко любима“. Усмихнати, красиви и развълнувани, седмокласниците се изправиха за последен път пред училищното знаме, предавайки го на своите приемници със завет да го пазят като светиня, чисто и неопетнено.

    За първи път родителите на учениците от випуск 2017 г. засвидетелстваха уважението и обичта си към училището и учителите с прочувствено благодарствено писмо: “Сърдечно благодарим на Вас, г-жо Христова, и на учителите, които седем години “дишахте в едно” с нашите деца, с техните радости, болки и страхове! Благодарим Ви, че споделихте мисията “родителство” заедно с нас от този така специален първи учебен ден до днес, когато децата са готови да отворят следващата ,,врата” в своя живот, да прекрачат следващия праг“.

      Думите: ,,С криле, разперени за полет, стигнете звезди неоткрити…!”, пропити с много обич и благопожелания към прекрасния випуск 2017, бяха финалните акорди на вълнуващия празник.

Още снимки може да видите тук