Проекта "Лидерска академия - квалификация за успешни директори на училища"

Проекта "Лидерска академия - квалификация за успешни директори на училища"

Проекта

  Приоритетни теми в обучението бяха управлението на екип, насърчаването на инициативността, методи за комуникация и взаимодействие с държавни институции, педагогически специалисти, родители и деца и други.

   Лично председателят на Народното събрание Димитър Главчев поздрави участниците в проекта и връчи сертификати на директорите на училища от София и областта, участвали в "Лидерската академия". Госпожа Милена Дамянова - председател на Комисията по образованието и науката, окачестви лидерите в училищната среда като гарант за образованието, ориентирано към личностното израстване и реализацията на българските деца.

   На събитието присъстваха народни представители, заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, началници на регионални управления на образованието, водещи мениджъри и представители на работодателски организации.

   С гордост отбелязваме, че в пилотното издание на проекта "Лидерска академия - квалификация за успешни директори на училища" участва и госпожа Надка Христова - директор на 25 ОУ "Д-р Петър Берон". Поканата и работата й в този проект са базспорно доказателство и висока оценка за личностните й качества и умения, за лидерския й талант и неизчерпаема енергия, както и признание за успехите на училището и педагогическия екип, ръководени от нея.

От сърце желаем на госпожа Христова здраве, неукротим иновативен дух и несекващи професионални завоевания!

Повече снимки може да видите тук