Зелено училище 2018

Зелено училище 2018

В края на април учениците от прогимназиален етап бяха на "зелено" училище в парк Кайлъка край Плевен. При отлична организация се провеждаха учебни занятия, спортни игри, екскурзии, плуване и вечерни занимания (дискотека, караоке-вечер, състезания и игри). Общуването в приятелски кръг, с взаимно уважение и добронамереност, с шеги и забава направи дните незабравими.

Бяха организирани посещения на исторически, природни и културни забележителности. Изключително впечатлени останахме от пещерите "Проходна" и "Деветашка", от Крушунските водопади.

Бяхме покорени от подвига на защитниците на Плевен по време на Руско-турската война, възхитени от майсторството на архитектите и художниците, сътворили Плевенската панорама.

Посещението на моста на Кольо Фичето в Ловеч, на природо-научния музей в Плевен допринесе за обогатяване на общата ни култура.

Всички ученици от прогимназиален етап демонстрираха добро възпитание и култура, умения и да учат, и да се забавляват. Децата дадоха своята оценка:

"Най-якото "зелено" училище!"

Първокласниците пък бяха на зелено училище в Хисаря. Научиха много за нашето минало като посетиха музеи, археологически разкопки и исторически забележителности в района.

Още снимки може да видите тук