15.06 в 25 ОУ

15.06 в 25 ОУ

   Сякаш беше вчера, когато седмокласниците стояха на прага  на  училището с усмивка на лицата и с цветя в ръката. Сякаш беше вчера, когато се вълнуваха как ще мине първият учебен ден, дали ще си намерят приятели, какъв ще е техният учител.А ето ги сега! Стоят пред нас пораснали, укрепнали, извоювали първите си победи, покорили първите си житейски върхове и изпълнени с надежди за едно ново начало! Оттук ще отнесат  незабравими спомени за прекараното време заедно. С радост, но и с мъничко тъга ще се връщат към моментите, които са ги карали да се усмихват, с които са калявали духа си, които са насълзявали очите им, но и са ги направили бойци, победители! И ние се гордеем! Гордеем се с това, което са научили, което са постигнали, с това, което са сега!

    На 15.06.2018 г. те бяха за последен път в редиците на любимото 25 ОУ и с умиление си спомниха за първите плахи стъпки преди седем години.

   Знайте, че винаги ще имате специално място в сърцата на вашите класни ръководители Даниела Великова и Цветелина Филипова.

   На всички седмокласници пожелаваме

весела ваканция и успешна нова учебна година!

Още снимки може да видите тук