"Коледен благослов - 2016г."

Не е скъпо, но е вечно

чувството, че в този свят

има правило сърдечно:

даваш ли, ще си богат!

 

    В духа на Коледа на 21.12.2016 г. в 25 ОУ „Д – р Петър Берон“ се състоя благотворителен концерт – едно от значимите събития в живота на децата и техните родители и учители.

  Вълшебното начало с прекрасна музика и светлини прикова вниманието на зрителите. А всяко следващо изпълнение на нашите таланти предизвикваше възторг и наслада. Акцент в програмата бяха фолклорните обичаи, свързани с празника, съчетани с прекрасните народни танци на момичетата от шести клас и коледарската благословия на момчетата от седми клас. Децата от I и II клас предизвикаха симпатиите на всички с изпълненията си, които завършиха със стихотворението „Доброто“ – едно красиво благопожелание.

    А после последваха и весели песни, и модерни танци, и забавна импровизация с Дядо Коледа. Звучаха любими песни: „Merry Christmas”, „Да протегнем ръка“, „Детска планета“ – изпълнени артистично и емоционално.

    Сцената грееше в коледни декори, а в очите на децата блещукаха светлините на радостното очакване, на щастието от себеизявата, на топлотата на сърдечното общуване.

    Нека и този път Божият благослов стигне до всяко сърце, да съпътства добрите помисли и дела на всеки от нас, да ни прави по – хуманни и състрадателни!

Още снимки