101-ви рожден ден на 25 ОУ

101-ви рожден ден на 25 ОУ

101-ви рожден ден на 25 ОУ

На 28 март 25 ОУ „Д-р Петър Берон” отбеляза своя 101-ви рожден ден. Празникът бе открит от училищния хор, който изпълни химна на училището. Първи се изявиха най-малките таланти – децата от подготвителната група. След тях импровизираната сцена разтърсиха танцьорите от хореографските паралелки.

Отново в магията на българския фолклор ни потопиха и 4 а клас с акапелно изпълнение на „Бре, Петрунко”. Песен за планетата Земя под чудните цветове на дъгата изпълниха децата от 3 г клас, а Биляна от 5 а клас ни накара да настръхнем с прекрасното си изпълнение на златната българска песен „Повей, повей”.

На сцената се изявиха още и малките каубои от четвъртите класове. Тяхното изпълнение беше последвано от специален поздрав изненада за учителите на 25 ОУ. Всеки от тях си имаше двойник в импровизираната сценка от ежедневието на училището.

Кулминацията на празника беше в изявата на шестокласниците. Те показаха невероятна фолклорна пролетна импровизация. Тя преля в едно кръшно българско хоро, което поведоха седмокласниците.

На финала всички си пожелахме нови успехи и по-високи върхове, за да представим достойно 25 ОУ „Д-р Петър Берон” – училището за победители!

Още снимки може да видите тук