Почетни отличия за 25. ОУ

Почетни отличия за 25. ОУ

Почетни отличия за 25. ОУ

В навечерието на 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, екипът на 25 ОУ „Д-р Петър Берон” и директорът г-жа Надка Христова получиха Грамота за заслуги към Столична община. Високото отличие се връчва от г-жа Йорданка Фандъкова за постигнати високи резултати в областта на училищното образование. Щастливи и горди сме да получим това признание в годината, в която отбелязахме 101-вия рожден ден на 25 ОУ – Училището за победители.

Но наградите за екипа ни не свършват само с тази - директорът на нашето училище - г-жа Надка Христова, бе удостоена от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев с почетното отличие „Неофит Рилски”. То се присъжда за дългогодишна и цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

Благодарим за високите отличия – те само ни мотивират да продължим да градим образа на 25 ОУ „Д-р Петър Берон” като модерно и съвременно училище, втъкало в себе си нишките на добрите практики на тези, които са поставили началото преди повече от век, и онези, които продължават да надграждат и днес.

Нека си пожелаем по-високи върхове по нелекия път към знанието!